Wie zijn wij?

Mijn naam is Priscilla Mesker. Geboren en getogen in Delft en op dit moment woon ik in Poeldijk. 

Heel mijn leven staat in het teken van voetbal. Vanaf mijn derde jaar ben ik begonnen met voetballen bij SV Wippolder. Op mijn zestiende ging ik het hoger opzoeken. Ik ging bij Ter Leede (Topklasse) voetballen, via Ter Leede kwam ik bij ADO Den Haag Vrouwen terecht. Na twee jaar bij ADO Den Haag Vrouwen te hebben gevoetbald, wilde Telstar VVNH mij graag hebben. Ik was klaar voor een nieuwe uitdaging. Voor Telstar VVNH ben ik twee seizoenen actief geweest. Sinds het seizoen 2015-2016 ben ik weer terug gekeerd naar ADO Den Haag Vrouwen.

Als de dag van gisteren herinner ik me nog de vraag; Wat wil je later worden? Waarop de meeste jongens antwoorden ‘als ik later groot ben, dan wil ik profvoetballer worden’. De meisjes beantwoorden deze zelfde vraag met; ‘prinses worden’ . Nou dan kan ik je alvast vertellen, vanaf jongs af aan kwam dit niet in mijn woordenboek voor. “Ik wilde alleen maar met voetbal bezig zijn” Als klein kind begon ik met voetballen toen ik 3 jaar was. Ik kreeg deze kans, maar momenteel kan je pas starten als je 5 a 6 jaar bent.

Bij Voetjebal Nederland heb ik twee jaar ervaring op gedaan, daarna kreeg ik de mogelijkheid om mijn eigen franchise op te zetten. Deze unieke kans biedt de mogelijkheid om mijn ondernemingsdroom te verwezenlijken. Door Voetjebal Delft & Westland op te starten, wil ik andere kinderen ook de kans geven, om hun hele leven al te laten voetballen!

 

‘Wie wil dat nou niet’!

Telefoonnummer: 06-15248674
E-mail: voetjebaldelft.westland@gmail.com

btw-id: NL002263625B67
Terug naar boven