Prijzen

Lessen
Een wekelijkse Voetjebal sessie voor ouder en kind op zaterdag of zondag duurt 45 minuten. Bij het indelen van de groepen wordt er naar de leeftijd van de kinderen gekeken. Zo Voetjeballen kinderen altijd met leeftijdsgenoten en kunnen we de lessen ook goed inrichten op de ontwikkeling van uw kind. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Als je nieuw bent bij Voetjebal betaalt u eenmalig €35,- inschrijfgeld. Jullie ontvangen daarvoor bij de eerste les een Voetjebal kledingpakket wat bestaat uit een shirt en broekje en Voetjebaltasje.

Proefles

Bij Voetjebal is het mogelijk een proefles te volgen. Dit is mogelijk als er plaats is in een bestaande groep zodat je ook in die groep kan blijven als de les bevalt. Om een proefles te kunnen volgen dien je je kind in te schrijven via het inschrijfformulier. De proefles is altijd de eerste les bij Voetjebal. Na deze les besluit je of je doorgaat met het volgen van de lessen. Ga je door dan is de proefles tevens de eerste les geweest en zal deze meetellen in de facturatie van het blok waaraan je deelneemt. Stop je na de proefles dan worden er geen kosten rekening gebracht. 

Betaling
De betaling verloopt per blok via automatische incasso. Hierover ontvangt u tijdig bericht. Een Voetjebal seizoen loopt van september t/m juni.

Naast het inschrijfgeld van €35,- zijn er bij Voetjebal Delft & Westland drie mogelijkheden:
Maandelijks 9x : €30,-
Half seizoen 2x : €132,50
Geheel seizoen 1x : €255,-

*Let op: Als je later instroomt wordt het bedrag aangepast. 

Bij een teveel aan inschrijvingen hanteren wij een wachtlijst. Mochten wij u moeten teleurstellen, dan zullen wij er vervolgens alles aan doen om u zo snel mogelijk te plaatsen.

Telefoonnummer: 06-15248674
E-mail: voetjebaldelft.westland@gmail.com

btw-id: NL002263625B67
Terug naar boven